Blog

eliver.cz

Kanárské ostrovy

Kanárské ostrovy – který z nich je ten pravý pro mě?

Pokud uvažujete nad investicí do nemovitosti na Kanárských ostrovech, je potřeba dobře zvážit, který z osmi ostrovů zvolit – každý z nich vám sice nabídne celoročně výborné klima a slunce, ale každý je svým způsobem unikátní a odlišný od těch ostatních. Pojďme se společně podívat, který je ten pravý právě pro vás, váš životní styl, a druh vaší investice.

Přečíst článek

Kanárské ostrovy – proč investovat v evropském tropickém ráji?

Představa vlastního domu či apartmánu na pobřeží, a života v oblasti s tropickým klimatem, je snem nejednoho z nás. My pro vás máme dobrou zprávu – takový sen se může stát realitou. A co víc, taková investice nemusí být zdaleka tak nákladná a obtížná, jak si možná představujete. Pojďme se společně podívat na výhody a nevýhody investice do nemovitosti v našem malém ráji.

Přečíst článek

11 tipů jak na marketing krátkodobých pronájmů

Čerstvě vymalováno máte, nábytek nakoupený, postel je postlaná, vytřeno, uklizeno… teď už jen aby přijeli první hosté. Ale jak se o nás dozví? A co když si radši rezervují ubytování co nabízí soused?

Nebojte se nic, a mrkněte na našich 11 tipů, jak můžete zviditelnit vaši nemovitost na krátkodobý pronájem a podpořit rezervace.

Přečíst článek